You are here:   M.W.O.
 Multi Wave Oscillator
Minimaliseren

MAGNETISCHE GOLFTHERAPIE

Een behandeling met de Multi Wave Oscillator heeft het gevolg dat cellen in het lichaam opnieuw worden geordend. Bijvoorbeeld bij celvermeerdering zoals bij tumoren zijn er cellen die zich niet houden aan de vormende krachten van het geheel. Zij gaan als het ware een eigen leven lijden en vermenigvuldigen zich ongecontroleerd.Behandelingen met de MWO zorgt er voor dat deze cellen weer controleerbaar worden gemaakt zodat er geen celvermeerdering meer plaats kan nemen.Ook aften verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in amperes) bij levende organismen als planten, dieren en mensen, is al meer dan 60 jaar het onderwerp van medische interesse. Experimenten met zeer hoge voltages, hebben bij deskundig gebruik aangetoond, dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden, en vaak binnen een paar minuten verdwenen zijn. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. De energie wordt door een met gas gevulde lamp (argon of neon) heen geleid. De moleculen van het gas worden in een zeer hoge trilling gebracht, en deze hoge frequentie gaat naar het punt in het lichaam waar fysiek contact wordt gemaakt, zonder enige vorm van ongemak. Er is geen andere manier waarop deze hoge energie door het celweefsel verdragen wordt.

Honderden van deze apparaten zijn over de hele wereld in gebruik, en vele duizenden mensen zijn er met succes mee behandeld. De energie van dit apparaat kan een levende cel niet beschadigen of vernietigen, dit geldt voor mens, dier en plant. Jarenlang zijn onderzoekingen en testen uitgevoerd en nooit is een geval gevonden waarin schade was veroorzaakt door deze magnetische golven.

Na 1925 heeft het farmaceutische en medische kartel het gebruik van de meeste hoogfrequent/voltage apparatuur weten uit te bannen. Men vond de farmaceutische aanpak veel lucratiever. Als iemand genezen wordt door een elektrisch apparaat in een vrij korte periode, zijn medicijnen niet winstgevend meer (...)

Magnetische Golf Therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk. Als deze techniek gebruikt wordt voor post operatief herstel, kan de herstel periode na zware operaties met mogelijk vijftig procent verkort worden. Dit alleen al betekend dat de apparatuur voor elk ziekenhuis van onschatbare waarde zou zijn.LET OP: Niet elke elektrische energie of stroom kan zo werken. Als de kwaliteit, frequentie, stroom hoeveelheid en andere factoren niet in balans zijn, kan er grote schade ontstaan aan cellen en zenuwen van het lichaam, waardoor eerder ongunstige dan genezende gevolgen ontstaan.

Werking en gebruik van ANTENNE, LAMP EN MAT

De energie die door de antenne wordt gestuurd, vormt een onbegrensd gamma van "elektromagnetische golven". De energie, die door de lamp stroomt door plaatsing op het lichaam, geeft een directe corona ontlading in het lichaam, waardoor miljarden elektronen vrijkomen die de circulatie bevorderen, infecties tegengaan, pijn verlichten en genezing bespoedigen.

GEBRUIK VAN DE MAT

De mat wordt meestal gebruikt om op de laden, de te behandelen persoon of dier weer in de juiste trilling te brengen. De behandeling met de mat wordt vaak ervaren als een schoonmaak proces of men een douche heeft gehad. Men voelt dat de zware last van hen afvalt, dat alles lichter wordt en men krijgt een betere doorbloeding.

VERLICHTING VAN PIJN MET DE LAMP

De elektrische overdracht door middel van de neon lamp en de ontlading in het lichaam, blijken een pijnstillend en genezende werking te hebben. De lamp kan goed gebruikt worden voor verlichting van alle soorten pijnen, zoals veroorzaakt door artritis, artrose, reuma, blessures, verstuikingen, gebroken botten. zweren, tumoren etc. waar dan ook in of op het lichaam. Maar b.v. ook bij spanningspijnen, stress etc. Door de lamp op een geïnfecteerde of pijnlijke plek te plaatsen, is er in het algemeen al na een paar minuten verlichting. De energie die door de lamp gevoerd wordt, bombardeert de cellen met miljarden elektronen, dat blijkbaar de zenuwblokkades verlicht of opheft, circulatie stimuleert, en bacteriën vernietigt.

OOR, OOG, NEUS EN KEEL

De lamp is goed te gebruiken op de keel, neus, wang, en voorhoofd. Behandelingstijd rond de tien minuten. Veel mensen hebben baat gehad met de behandeling van: fistels, staar, neus, keel infecties, kaak en tandvlees ontsteking, acne, en voorhoofdsholte ontstekingen. Migraine als ook keel en oor infecties zijn voortreffelijk met MWO te behandelen, aften verdwijnen meestal als sneeuw voor de zon. Combinatie van antenne en lamp geven snel resultaten te zien, behandeling met de lamp alleen is ook zeer effectief.

De lamp kan op zijn laagste stand gerust op de ogen gebruikt worden, ongeveer twee tot vier minuten per oog. Er zijn al veel gevallen geweest met verbetering van het gezichtsvermogen, vooral in geval van infecties. Verbetering van het zicht is in diverse gevallen gemeld.

Diverse mensen hebben baat gehad met behandeling van de antenne op het hoofd. Men vertelde dat men beter kon horen. Bij oor aandoeningen of ontstekingen kan zeer effectief gewerkt worden met de lamp, door deze op het oor te plaatsen. En daarna op afstand met de antenne te behandelen, doch de antenne is geen noodzaak.

Behandeling met de lamp geeft een sterk bacterie-dodend effect. Wanneer de lamp op het lichaam geplaatst wordt, zal door de hoge voltage, een aanzienlijke hoeveelheid ozon geproduceerd worden. Ozon is gemakkelijk te herkennen door de geur, en staat bekend als een zeer krachtig ontsmettings middel. Waarschijnlijk is de produktie van ozon mede verantwoordelijk voor het bacterie-dodend effect.Benen en voeten die erg ontstoken waren en voor amputatie in aanmerking kwamen, zijn met dit toestel succesvol behandeld en gespaard gebleven. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van deze apparatuur, is door een arts in Beverly Hills al ontdekt dat de Multi Wave Oscillator zeer nuttig kan zijn bij het behandelen van de lever. De Magnetische Golf Therapie fantastische dingen kan doen en vaak lijdt tot herstel van de normale lever functies. Ondertussen zijn in Nederland een aantal gevallen bekend van mensen met leverkanker en veel pijn hebben, vaak al na een behandeling van tien minuten pijnloos zijn en er bijzonder positief op reageren.

HARTAANVALLEN

De lamp is zelfs gebruikt bij hartaanvallen, om personen letterlijk weer terug naar het leven te brengen. De lamp wordt op de borstkas van de stervende patiënt geplaatst. De stimulans door dit soort elektrische energie versterkt kennelijk het elektrisch potentieel. Het is wellicht net zo belangrijk als zuurstof apparatuur in kritieke situaties.

Behandeling met de Multi Wave Oscillator laat zien dat het niet alleen stoffelijk effectief werkt, maar ook sterk geestelijk. Dit is natuurlijk niet van elkaar los te koppelen, maar dat het zo sterk positief werkt is opvallend te noemen. De Multi Wave Oscillator is vroeger ook bij geestes zieke mensen

gebruikt, de resultaten waren bijzonder te noemen.

Oorspronkelijk werd dit apparaat ontwikkeld om kanker te genezen. In de dertiger jaren heeft Georges Lakhovsky met dit apparaat veel onderzoek gedaan. In eerste instantie richte hij zijn onderzoek op planten met tumoren, later op mensen en dieren. Andere onderzoekers vermelden dat de Multi Wave Oscillator ook voor diverse andere toepassingen van dienst kan zijn.