Wat patienten ervaren
Minimaliseren

Mijn ervaringen met homeopatie.


Voor verschillende dingen ben ik het afgelopen jaar door de heer van Gorp behandeld en voor mij heeft dat elke keer een goed resultaat opgeleverd.
De eerste keer dat wij met de heer van Gorp in aanraking kwamen, was nadat onze dochter in het ziekenhuis had gelegen voor haar buik. Het was begonnen met een blinde darmontsteking, maar er volgden verklevingen en een buikvliesontsteking, wat betekent dat zij lang ziek is geweest en in de ziekenhuistijd drie keer is geopereerd. Dit had tot resultaat dat er zich bij haar behoorlijk veel littekenweefsel op en in haar buik vormde. En littekenweefsel ìn haar buik zou weer tot verklevingen kunnen leiden.
De heer van Gorp heeft onze dochter toen onder meer behandeld met acupuntuur en de MWO (Multi Wave Osillator). Het is geweldig om te zien hoe enorm dat littekenweefsel is geslonken en de harde plekken van weefsel totaal weggegaan zijn, ook welke dieper onder haar huid zaten!
Ook de pijn in haar buik, die ze nog steeds had, is door de behandeling minder geworden.
Deze hele behandeling is ook ondersteund met Bloesemremedie en homeopatische korrels.
Later ben ik voor mezelf teruggegaan naar de heer van Gorp. Onder meer voor pijnlijke borsten en onlangs voor een ontstoken pees bij de pols.
Ook hierbij ben ik met succes behandeld. De MWO heeft een prettige, sterke werking, maar ook accupuntuur en de ondersteuning van homeopatische korrels heeft mij veel gebracht.
Daarbij wil ik ook aanmerken dat ik het heel goed vind dat er binnen de homeopatie naar het hele mensbeeld wordt gekeken. Ik vind het altijd bijzonder hoe het lichaam je een spiegel voorhoudt in het leven.
Ik leer er veel van en weet dat datgene wat mijn lichaam aangeeft ook een kans is om iets te leren, beter naar mijzelf te luisteren en goed naar de balans in mijn leven te kijken.
Keer op keer heeft het mij, en brengt het mij heel veel en ik ben dan ook erg blij dat ik in aanraking gekomen ben met de heer van Gorp. Overigens had ik al eerder goede ervaringen met de klassieke homeopatie maar ik vind de combinatie van de verschillende methodes èrg fijn, het past bij de manier waarop in naar het leven en de mens kijk. Het pakt 'het probleem' bij de wortel aan en het is, zoals ik al zei, ook altijd een kans, in vele opzichten.
-I. Werdler
 
 
Mijn ervaringen met homeopathie en de heer Van Gorp.

Al enige tijd kom ik regelmatig bij de heer Van Gorp, soms tweemaandelijks, op het moment zelfs maandelijks.
Iedere keer als ik bij de heer Van Gorp vandaan kom, voel ik me als herboren. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk kom ik steeds beter en vooral bewuster in mijn vel te zitten.
Ik leer steeds beter om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren en daar mee aan het werk te gaan.
Ik ben voor diverse klachten behandeld, zoals stressklachten en regelmatig terugkerende verkoudheden.
Ook is mijn bloeddruk is op dit moment onder controle. Zo zelfs dat ik binnenkort durf te stoppen met de medicijnen van reguliere huisarts.
Het innemen van de druppels en korreltjes gaan mij veel makkelijker af, omdat ik mij iedere keer realiseer, dat ik op een natuurlijke wijze bezig ben.
Ik heb mijn hele levenspatroon aangepast met meer beweging en evenwichtige voeding.
Ook heb ik veel baat bij de EFT. De heer Van Gorp heeft mij geleerd hoe dit toe te passen.
Het is een effectieve en makkelijk toe te passen methode, die echt goed werkt.
Ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken.
-Karin K.

 

Ervaring uit de Homeopathische Praktijk

“Werkt” homeopathie?
“Homeopathie is de geneeskunde van de toekomst”
“Waarom maakt geheel Nederland er geen gebruik van en waarom wordt homeopathie niet op universiteiten gedoceerd?”
En nog vele vragen doemen op of worden gesteld door enthousiaste patiënten.
 
Toen ik afstudeerde als homeopaat stelde ik mijzelf dezelfde vragen.
Ik had in die tijd nog niet voldoende vertrouwen homeopathie.
Totdat één van mijn eerste patiëntjes werd doorverwezen naar mij van een collega.
Het was een jongetje wat met zijn moeder op consult kwam.
Het jongetje zat in een rolstoel.
De moeder vertelde dat zogauw het jongetje op stond hij het niet uithield van de pijn in zijn buik.
Ik vroeg de jongen om even te gaan staan. Toen hij dat deed boog hij direkt dubbel met zijn handen op zijn buik en moest meteen weer gaan zitten.
Volgens zijn moeder ging dit al een half jaar lang zo. Het  jongetje kon ook niet naar school. Hij had allerlei onderzoeken gehad bij een internist en neuroloog, nadat zijn huisharts het nodige had geprobeerd. Niets hielp. Ook een collega homeopaat kon niets voor hem betekenen.
Nadat ik de casus had bestudeerd gaf ik 2 korreltjes Colocinthis C200 mee. Ik zie zijn moeder nog beteuterd kijken: “kom ik hier helemaal naar toe om 2 korreltjes mee te krijgen, waarvoor ik nog moet betalen ook”.
Omdat ik dit probleem urgent vond, vroeg ik om na 3 weken terug te komen.
Na deze periode kwam de moeder met haar zoontje terug. Zij kwamen hand in hand glimlachtend de spreekkamer binnen. In eerste instantie dacht ik dat zij met een ander zoontje binnen kwam. Ik herkende namelijk het hele kind niet meer terug. De moeder vertelde dat ze nooit zoiets wonderbaarlijk had meegemaakt. Haar zoontje had na drie dagen geen rolstoel meer nodig en na een week kon hij gewoon weer naar school!